Het team

In 2010 zijn wij onze winkel Chocolaterie Alberdeco Zetten gestart in het dorp Zetten, in de Betuwe, Gelderland. 

Het werken met Chocolade geeft ons een fijn gevoel en daarbij het werken in de sfeervolle en bijna nostalgisch aanvoelende winkel. Niet alleen het creatief bezig zijn, maar ook vooral het warme contact met de mensen geeft ons voldoening.

Wij zijn trots te vertellen dat onze winkel een echt familiebedrijf is met Henny aan het roer maar ook dochter Laura staat sinds 2018 in de winkel. De andere dochter Evelien zorgt voor online ondersteuning. Natuurlijk zijn onze vertrouwde gezichten Tanja en Fleur ook niet weg te denken uit onze winkel!

Samen staan wij graag voor u klaar,

Henny en Laura Merkus 

en het team van Chocolaterie Alberdeco Zetten

Onze belofte

Wie bij ons in de winkel komt, wordt onthaald met de heerlijke geur van chocolade. Volgens de wetenschap geeft chocolade de mens zelfs een prettig gevoel en dit geven wij graag aan u over! Helaas lukt dit niet via een webshop, maar dit biedt u wel de mogelijkheid om ons vertrouwde assortiment te kopen wanneer dat u uitkomt! En daarnaast met de service die u van ons gewend bent met als voornamelijke doel: Betaalbare luxe! 

Onze passie is het verzorgen van een geweldige kado! Een verpakking moet er niet alleen mooi, maar ook feestelijk uitzien. Laten we wel wezen, een handgemaakte sierlijke strik is het minste wat de exclusieve chocolade van Alberdeco verdient!
 
Wij gebruiken geen Chocolade maar Cookies om je bezoek te meten, maar we slaan geen persoonlijke gegevens op.