Service

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag van 9 tot 17 uur te bereiken op 0488-454755. Daarnaast kunt u ons altijd een mail sturen via: info@alberdecozetten.nl

Assortiment
Onze Chocolade is 6 maanden houdbaar, de Chocolade blijft op z'n best wanneer deze bewaard wordt (in de verpakking) rond de 18-20 graden en op een plek waar de temperatuur constant is. Denk bijvoorbeeld aan een garage, kelder of een trapkast. 
Alle Chocolade producten uit ons assortiment worden verwerkt in een fabriek waar ook noten, pinda's en gluten worden verwerkt, dus kunnen we sporen hiervan niet 100% uitsluiten. Veel van onze Chocolade producten bevatten daarnaast lactose en soja. Bij elk product staat vermeldt wat het is en welke ingrediënten het product bevat. Voor de Bonbons en Paaseitjes kunt u hieronder de ingrediënten vinden. 

Retour
Mocht het product niet in orde zijn ontvangen of de Chocolade producten niet naar uw zin zijn, dan horen wij dit graag. Neem dan contact op met ons en dan zoeken wij samen naar een passende oplossing! 
 

Verzending

Levertermijn
Voor alle bestellingen die op maandag tot en met vrijdag voor 16.00 zijn geplaatst, geldt dat deze binnen Nederland en België een dag later bij u thuis worden aangeboden.
Let wel: bestellingen die in het weekend worden geplaatst, zullen maandag worden verwerkt en dus op dinsdag bij u worden bezorgd.

Wij doen er alles aan om uw bestelling zo spoedig mogelijk in orde te maken. In uitzonderlijke gevallen kan het echter gebeuren bij een grote bestelling of vanwege drukte, dat het pakket niet de volgende dag bij u wordt aangeboden, maar een dag later. Mocht dit het geval zijn, dan nemen wij natuurlijk even contact met u op.
Ook wanneer het buiten 'Zomers weer' is, een temperatuur van 25 graden en hoger, dan overleggen we even met u wat de beste manier van verzenden is.

Wilt u een grotere bestelling plaatsen en bent u benieuwd of wij deze op een bepaalde dag kunnen leveren? Neem gerust contact op, bel ons op 0488-454755 of mail ons via info@alberdecozetten.nl


Verzendkosten
De verzendkosten binnen Nederland zijn: € 6,50 inclusief BTW en Track & Trace, de pakketten worden verstuurd met PostNL.
Boven besteding van €50,- zullen wij geen verzendkosten berekenen.
 

Voorwaarden

Graag leveren wij aan u op basis van onze voorwaarden. Hieronder vindt u zowel onze Algemene voorwaarden als de Privacy Verklaring.
Wij gebruiken geen Chocolade maar Cookies om je bezoek te meten, maar we slaan geen persoonlijke gegevens op.