Service

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag van 9 tot 17 uur te bereiken op 0488-454755. Daarnaast kunt u ons altijd een mail sturen via: info@alberdecozetten.nl

Assortiment
Onze Chocolade is 6 maanden houdbaar, de Chocolade blijft op z'n best wanneer deze bewaard wordt (in de verpakking) rond de 18-20 graden en op een plek waar de temperatuur constant is. Denk bijvoorbeeld aan een garage, kelder of een trapkast. 
Alle Chocolade producten uit ons assortiment worden verwerkt in een fabriek waar ook noten, pinda's en gluten worden verwerkt, dus kunnen we sporen hiervan niet 100% uitsluiten. Veel van onze Chocolade producten bevatten daarnaast lactose en soja. Bij elk product staat vermeldt wat het is en welke ingrediënten het product bevat. Voor de Bonbons en Paaseitjes kunt u hieronder de ingrediënten vinden. 

UTZ Certified
Alle Chocolade producten uit ons assortiment zijn UTZ gecertificeerd. UTZ Certified is een keurmerk die bijvoorbeeld wordt gegeven aan cacao die afkomstig is van boeren die oog hebben voor mens en mileu. Zij gebruiken bijvoorbeeld minder bestrijdingsmiddelen en garanderen goede werkomstandigheden voor hun arbeiders. Dit keurmerk houdt zich bezig met controle, transparantie en duurzaamheid.

Retour
Mocht het product niet in orde zijn ontvangen of de Chocolade producten niet naar uw zin zijn, dan horen wij dit graag. Neem dan contact op met ons en dan zoeken wij samen naar een passende oplossing! 
 
Wij gebruiken geen Chocolade maar Cookies om je bezoek te meten, maar we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies